Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. září 2019 v 9:58
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

17letý raper The-O věří na víly a vydává nové video. Je na dekadentní party, která se z černobílé mění na barevnou

HUDBA
Uložit Uložené

Mladý raper ukazuje, co jsou to pro něj Obři a víly.

Mladý 17letý raper The-O vydal videoklip ke své skladbě Obři a víly. Ta pochází ze stejnojmenného alba, které raper vydal letos v červnu. 

V novém klipu, který si stejně jako hudbu i text režíroval The-O sám, si pohrává s protiklady černobílé a barevné, které tak doplňují základní myšlenku obrů a víl. Písmeno „O“ v jeho nicku charakterizuje jeho tvorbu – nula, smrt, ale i život jako takový. 

Doporučeno
Kelvyn Colt znovu v Praze! Spolu s ním vystoupí český talent The-O nebo slovenský Marko Damian Kelvyn Colt znovu v Praze! Spolu s ním vystoupí český talent The-O nebo slovenský Marko Damian 9. června 2019 v 14:48

Mix a master skladby si vzal na starost Dobrin Mitchev, za kameru se postavil VjetVan. Na videu se podílel tým Dream Vision Entertainment.

O The-Ovi jsme už psali i v souvislosti s tím, že dělal předskokana berlínskému raperovi Kelvynu Coltovi. Jeho album, které má jedenáct skladeb a je na něm jeden host – jeho sestra VALI, je k poslechu na všech streamovacích službách. Poslechnout si ho můžeš zde.  

Domů
Sdílet
Diskuse