Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
20. září 2019 22:20
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Nahá kráska je v působivém sci-fi Blood Machines pronásledována vesmírnými lovci

Nahá kráska je v působivém sci-fi Blood Machines pronásledována vesmírnými lovci
Zdroj: Logical Pictures / Rumble Fish Productions
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Tomuto kousku dáme rozhodně šanci.

Pro milovníky sci-fi přichází pozoruhodná žánrovka s retro vizuálem a soundtrackem, který se značně liší od kinematografie 21. století. Jak informuje Collider, novinka Blood Machines bude sledovat příběh vesmírných lovců. Ti se stanou svědky těžko vysvětlitelné události. Po zničení jisté lodě se před jejich očima zjeví záhadná nahá žena. Společně se rozhodnou vypátrat identitu dané osoby

Ihned na počátku upoutávky můžeš vidět jednoho z lovců, který se zamýšlí nad tím, zda i stroje mají svou duši. Identitu mladé ženy však můžeme z traileru odhadnout jen těžko, a tak je třeba si počkat na samotný film. Ten se již brzy objeví na pařížském L'Etrange Festival a známém Fantastic Fest v Austinu.

Následně bude dostupný na streamovací službě od AMC s názvem Shudder. Vynikající trailer v době psaní článku na YouTube zaujal více než 10 tisíc nadšenců, přičemž od nespokojených diváků dostal pouze 66 palců dolů. Poměr mezi těmito dvěma skupinami mluví snad sám za sebe.

Film režírovali a scénář k němu napsali Raphaël Hernandez a Savitri Joly-Gonfard. Větší část projektu je financována přes dvojici kampaní na Kickstarteru, kde se snímku podařilo vysbírat 350 tisíc dolarů.

Film se natáčel přibližně rok a půl a jeho tvorba zahrnovala vytvoření více než 500 vizuálních efektů. Na svém turné se Blood Machines bude o přízeň diváků ucházet na téměř třiceti mezinárodních festivalech. Datum premiéry na Shudderu nebylo zatím oznámen.

Nahá kráska je v pôsobivom sci-fi Blood Machines prenasledovaná vesmírnymi lovcami
Nahá kráska je v pôsobivom sci-fi Blood Machines prenasledovaná vesmírnymi lovcami Zdroj: Logical Pictures / Rumble Fish Productions
Domů
Sdílet
Diskuse