Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. září 2019 17:00
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Anna a Elsa odhalují magická tajemství a svou minulost. Úžasný trailer pro Frozen 2 slibuje animák roku

Anna a Elsa odhalují magická tajemství a svou minulost. Úžasný trailer pro Frozen 2 slibuje animák roku
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Anna, Elsa a jejich přátelé se vydají na cestu za záchranou svých životů a poznáním pravdy o minulosti.

Nezdá se, že by uběhlo už 6 let od premiéry Frozen - Ledového království, že? Disney vědělo, že s pokračováním se nemusí spěchat. Může si s ním pěkně vyhrát a připravit vše pro to, aby dvojka opět zasáhla srdce milionů diváků a hlavně dětí všude po světě. Společnost takto získala z jednotky neuvěřitelné množství peněz (hlavně na merchandisingu). 

Uběhlo 6 let a do kin se blíží sequel, u kterého nám tvůrci slibují, že se nevydá pouze cestou potřebného pokračování, ale také o něco hlubšího a temnějšího příběhu. Není třeba se bát, stále půjde o primárně rodinný film. Je však možné, že si v něm najde více motivů i starší část publika. Tomu nasvědčuje i dnešní trailer. Každý si ve dvojce najde to své, ale konečně se bude dát říct, že Frozen ukázalo pořádný příběh.

Spolurežisérka Jennifer Lee navíc potvrdila, že Frozen 2 bude mnohem velkolepější než jeho předchůdce, přičemž v pokračování dokonce opustíme království Arendelle a podíváme se i do jiných koutů světa. Podle trailerů můžeme říci, že Elsa se se svými přáteli vydá na cestu za zjištěním pravdy. Nejen o své síle, ale i minulosti a také rodičích. Zjistí při tom, že ve světě je mnohem více magie, než si představovali. 

Těšit se také můžeme na zcela nové a originální písně, které dostala na starost dvojice Robert Lopez a Kristen Anderson-Lopez. Kromě Jennifer Lee snímek režíruje i Chris Buck (oba stojí za jedničkou), přičemž postavám opět propůjčí své hlasy Idina Menzel, Kristen Bell, Jonathan Groff a Josh Gad. A přidají se ještě Sterling K. Brown či Evan Rachel Wood.

O scénář se tentokrát kromě Jennifer Lee postarala i Allison Schroeder (spoluscenáristka Christopher Robin). Česká premiéra je plánována na 21. listopadu 2019. Více informací se o pokračování tohoto očekávaného animáku dočteš v následujícím vlákně.

Domů
Sdílet
Diskuse