Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. září 2019 12:56
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

V hororu s Dakotou Johnson začne po objevení telefonu plného krvavých obscénnosti brutální hra o přežití

V hororu s Dakotou Johnson začne po objevení telefonu plného krvavých obscénnosti brutální hra o přežití
Zdroj: Hulu / Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Po Suspirii se herečka opět vrhá do temného žánru hororů.

Barman Will (Armie Hammer) se jednoho zpočátku klidného večera stane svědkem rvačky, po které zůstane na zemi telefon. Will nakonec neodolá a začne zkoumat jeho obsah, kde najde nepředstavitelně kruté scény.

V tomto bodě se z jeho života stává peklo. Jsou všechny nevysvětlitelné jevy pouze Willovou bujnou fantazií, nebo se ho někdo snaží připravit o rozum a následně také o život? Níže přiložený trailer od streamovací společnosti Hulu by ti měl v této otázce napovědět.

Kromě Armieho Hammera (Call Me by Your Name, The Social Network) si ve filmu zahraje Zazie Beetz (Atlanta, Deadpool 2), Karl Glusman (Nocturnal Animals), Brad William Henke (Orange is the New Black) či Dakota Johnson (Suspiria, série Fifty Shades). Hororový snímek režíroval a scénář k němu napsal Babak Anvari. Ten v roce 2016 natočil pozoruhodný horor s názvem Under the Shadow.

Premiéru si film odbyl 26. ledna 2019 na slavném Sundance Film Festival a dostupný na streamovacích službách Hulu a Netflix bude již od 18. října tohoto roku. Pokud máš předplacenou jednu z jmenovaných služeb a patříš mezi fanoušky hororu, měl by sis toto datum určitě poznačit.

Domů
Sdílet
Diskuse