Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. září 2019 9:51
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Kingsmani chrání svět před tyrany, cestu jim zkříží i krvelačný Rasputin

Kingsmani chrání svět před tyrany, cestu jim zkříží i krvelačný Rasputin
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Od prvních dvou částí se přesuneme do daleké minulosti.

Počátkem 20. století lidi ohrožovala první světová válka a svět potřeboval své ochránce. Vznikla tedy organizace s názvem Kingsman, kterou jsi už mohl poznat v částech s Colinem Firthem a Taronem Eegertonem.

Oba díly režíroval talentovaný Matthew Vaughn (Kick-Ass, X-Men: First Class), který se do třetice vrhl na prequel, v němž budeme sledovat počátky této tajné organizace. Jelikož se vrátíme na začátek minulého století, pochopitelně je třeba počítat také s novými herci a postavami.

Ve snímku tě uvítá mladý Matthew Goode, sympatická Gemma Arterton, vysportovaný Aaron Taylor-Johnson (rozhovor s jeho slovenským trenérem si přečteš zde) či charismatický Ralph Fiennes. Těšit se dále můžeš na herce jako Stanley Tucci, Daniel Brühl, Rhys Ifans, Djimon Hounsou a svou přítomností nás poctí i Charles Dance z Game of Thrones (postava Tywina Lannistera).

Pokud se ti zamlouval už první trailer, věříme, že nejnovější tě přímo uchvátil. V průběhu více než dvou minut nám tvůrci odhalili katastrofální následky první světové války, nové Kingsmany, ale také padoucha Rasputina, jehož ztvárnil Rhys Ifans.

Tak, jako u předešlých částech se můžeš i nyní těšit na nahláškovanou akci, při které samozřejmě nebudou chybět ani krásné ženy. Do českých a slovenských kin se The King's Man dostane 13. února 2020. Více informací najdeš v tomto vlákně.

The King’s Man chránia svet pred tyranmi, cestu im skríži aj krvilačný Rasputin
The King’s Man chránia svet pred tyranmi, cestu im skríži aj krvilačný Rasputin Zdroj: 20th Century Fox
Domů
Sdílet
Diskuse