Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. října 2019 17:11
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Michael Bay a Ryan Reynolds tě novým akčním blockbusterem ohromí! Sleduj šílený trailer pro 6 Underground

Michael Bay a Ryan Reynolds tě novým akčním blockbusterem ohromí! Sleduj šílený trailer pro 6 Underground
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Netflix zlanařil Michaela Baye, aby pro ně natočil akční blockbuster. A tady je výsledek jejich práce.

Michael Bay by měl pro Netflix natočit dva filmy. Tím prvním je akčňák 6 Underground v hlavní roli s Ryanem Reynoldsem. Jistě, Bay byl vždy do kin a to se asi nezmění, tvůrci však jdou tam, kde dostávají kreativní svobodu a dostatečný rozpočet na to, aby naplnili svou vizi. Zdá se, že Bay takový domov našel a dnes nám z něj posílá první pozdrav v podobě debutového traileru.

Příběh se bude točit kolem šesti miliardářů, kteří zfalšují vlastní smrt a zformují elitní tým, aby se zbavili jak svých nepřátel, tak i nebezpečných jedinců mezi námi.

Kromě Reynoldse, který bude týmu velet, uvidíme i herce jako Dave Franco (Neighbors), Mélanie Laurent (Inglourious Basterds), Adria Arjona (Pacific Rim: Uprising), Ben Hardy (X-Men: Apocalypse), Manuel Garcia-Rulfo (The Magnificent Seven, Sicario: Day Of The Soldado), Lior Raz (Fauda), Payman Maadi (13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi) či Corey Hawkins (BlackKklansman).

Scénář napsali Rhett Reese a Paul Wernick (Zombieland, Deadpool), režíruje již zmíněný Michael Bay a premiéry na Netflixu se dočkáme 13. prosince. Celý filmový svět ví, co si Michael Bay užívá nejvíce a jak to vypadá na natáčení jeho filmů. Využil toho i Ryan Reynolds, když si na natáčení takto originálně zavtipkoval.

Domů
Sdílet
Diskuse