Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. října 2019 12:42
Čas čtení 0:00
Alexandra Murajdová

Novodobý způsob pití alkoholu? The Glenlivet přišli se skotskou whisky, která je v kapslích

ZAJÍMAVOSTI ALKOHOL
Uložit Uložené

Kapsle jsou vyrobeny z mořské řasy a proto jsou celé jedlé.

Asi bylo jen otázkou času, kdy přijde něco podobného na trh. The Glenlivet přichází s budoucností pití alkoholu – koktejlovými kapslemi.

Lidé pijí skotskou whisky již stovky let, obvykle ze sklenice a často s ledem. The Glenlivet přichází se zcela novým způsobem, informuje CNN.

Nyní existuje „kapslová kolekce Glenlivet”, kterou si můžeš vychutnat bez sklenice. Asi sám z názvu uhádneš, že jde o kapsle, které obsahují whisky a tím mění tradiční způsob pití a ozvláštňují celý zážitek.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa The Glenlivet (@theglenlivet),

Pokud ses chtěl zakousnout do kapsle, přičemž se ti ústa naplní skotskou, tak nyní je to možné. Musíš ale vycestovat do Spojeného království, protože nabídka je limitovaná.

Kapsle budou dostupné v Londýně při oslavách koktejlových inovací, které se budou konat 13. října. I přesto, že je tato nabídka limitovaná, možná naznačuje budoucnost pití alkoholu.

Doporučeno
Kouřit doporučovali lékaři, Flintstoneovi i Santa Claus. Historie tabákové propagandy od podprahových reklam až po instagramové hashtagy Kouřit doporučovali lékaři, Flintstoneovi i Santa Claus. Historie tabákové propagandy od podprahových reklam až po instagramové hashtagy 3. srpna 2018 15:03

„Jedlé kapsle jsou první svého druhu. Mají objem 23 ml a člověk může celou kapsli strávit. Poskytují dokonalý zážitek a výbuch chuti v ústech,“ říká The Glenlivet. „Užít si je můžete jednoduše, kapsle praskne ve vašich ústech a okamžitě se uvolní chuť. Kapsli jednoduše spolknete.“

To, že bude produkt dostupný pouze na krátkou dobu, by mělo zabránit tomu, aby si je lidé pletli s pracími prostředky.

Domů
Sdílet
Diskuse