Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. října 2019 16:08
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Nejlepší orgie byly v Československu. Erotický thriller z Česka přezkoumá kriminální a sexuální stránky 70. let

Nejlepší orgie byly v Československu. Erotický thriller z Česka přezkoumá kriminální a sexuální stránky 70. let
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nový český film zahraje na strunu mnohým divákům.

Film Pražské orgie je natočen podle stejnojmenné předlohy americké literární legendy, Philipa Rotha, jednoho z nejrespektovanějších světových spisovatelů. Dějově nás zavede do poloviny 70. let.

Slavný americký spisovatel Nathan Zuckerman přijíždí do Prahy, aby získal a odvezl rukopis jedné nevydané knihy. Na své pražské misi se seznámí se svéráznou a nezkrotnou spisovatelkou Olgou a pronikne na vyhlášené večírky, kde každý hledá únik ke krátkému pocitu svobody po svém.

Postupně se proti své vůli stane nejen divákem, ale i účastníkem dekadentního představení, ve kterém mnozí hrají falešně a nikomu se nedá věřit. Zuckermanova pražská návštěva plná bizarních setkání s různorodými lidmi se stává dobrodružnou a nebezpečnou misí. Už z traileru je patrné, že se bude hrát na staré známé karty, hlavně co se thrillerů a dramat z prostředí Československa týče. Kromě toho bude ale film okořeněný zahraničními herci a spousto lechtivých scén. 

Česká premiéra nás čeká 10. října. Za scénářem a režií stojí Irena Pavlásková, která naposledy přinesla do kin nevýrazného fotografa. Z herců se představí: Jonas Chernick, Ksenia Rappaport, Pavel Kříž, Klára Issová, Jiří Havelka, Miroslav Táborský, Martin Stránský, Jan Hrušínský, Petr Vondráček, Markéta Galuszková, David Šír, Evženie Pfeifferová a další.

Domů
Sdílet
Diskuse