Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. října 2019 13:54
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Nejlepší český MMA bojovník Jiří Procházka vyhrává další zápas! Soupeře ukončil v 1. kole

SPORT JIŘÍ PROCHÁZKA
Uložit Uložené

Český bojovník zvládl další těžkou zkoušku.

Česká MMA jednička Jiří „Denisa“ Procházka dnes nastoupila do dalšího zápasu pod hlavičkou japonské organizace Rizin, v níž drží pás pro historicky prvního šampiona polotěžké váhy. 

Jeho soupeřem se v japonské Osace stal tvrdý Brazilec Fabio Maldonado a všichni fanoušci věřili, že se zástupci brněnského Jetsaam Gymu podaří zopakovat další dominantní výkon.

A přesně to se také stalo. Svého soupeře po pár přesných a tvrdých úderech porazil hned prvním kole via TKO. Zápas neměl dlouhého trvání a skoro to vypadalo, jako kdyby se český šampion ani nezpotil. Připisuje si tak 9. výhru v řadě. 

S kým se Procházka utká příště, zatím není jasné. K dalšímu zápasu by však pravděpodobně mělo dojít v závěru roku. Hojně diskutovaným potenciálním soupeřem je současný šampion organizace Bellator Ryan Bader, uvidíme tedy, zda k tomu nakonec dojde. 

Domů
Sdílet
Diskuse