Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. října 2019 15:40
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Steve-O vytetoval velkou barevnou hlavu Tekashiho 6ix9ine na tělo svého kamaráda. Přidává i video, které označuje za absurdní

NEWS
Uložit Uložené

Hvězda série Jackass pokračuje v realizaci bláznivých nápadů, tentokrát si však za oběť vybral někoho jiného.

I hvězda série Jackass už pochopila, že právě platforma YouTube může být v současnosti ideální na to, aby mohl nadále prezentovat své bláznivé nápady a zároveň je monetizovat. Nedávno nám Steve-O v několika minutách popsal všechny své bláznivé zážitky s drogami, které měl možnost vyzkoušet a přidal i názorné ukázky.

Doporučeno
Steve-O přiznal, na jakých drogách byl závislý. Miloval kokain i Xanax, mluví o halucinacích na ketaminu Steve-O přiznal, na jakých drogách byl závislý. Miloval kokain i Xanax, mluví o halucinacích na ketaminu 14. září 2019 12:55

Nyní jsme se dočkali kompilace nejšílenějších tetování, jaká kdy svým kamarádům udělal. Samozřejmě, vždy s myšlenkou, že čím horší finální provedení bude, tím lépe. Kromě nechutných tribalů a křivých satanistických vzorů jednomu kámošovi Steve vytvořil tzv. „Buttmana“, což je jeho vlastní verze Batmana, avšak ústředním symbolem je zadek.

Veřejnost však suverénně nejvíce zaujal svou verzí Tekashiho 6ix9ine: „Vypadá to jako krysa, tento obrázek řekne více než tisíc slov,“ pousmál se autor při pohledu na výsledek. Poukázal tak na to, že duhový raper se rozhodl spolupracovat s federální policií výměnou za svobodu. Více už ale v samotném videu, kde Steve-O jednotlivá tetování popisuje a ukazuje i proces jejich vzniku.

 

Domů
Sdílet
Diskuse