Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. října 2019 22:11
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Špehoval dvojici přes okno, když měla sex. Když zvrhlíka chytili, ubili jej k smrti

NEWS
Uložit Uložené

Incident se stal v USA na Floridě.

Třicetiletý muž jménem Victor Vickery měl se svou přítelkyní sex. Během intimní chvilky ale zaslechli šustění zpoza okna. Když si situaci šli ověřit, přistihli sedmapadesátiletého Asaada Akara, jak je sleduje. Už v minulosti měli podezření, že mají co dočinění s takzvaným „Peeping Tomem“, což je označení pro člověka, který špehuje lidi zpoza okna. Incident měl tragický konec, informuje web local10.

Doporučeno
Rozzuřený otec zastřelil učitele, který mu dlouhé měsíce znásilňoval syna. K vraždě se přiznal, odsoudili ho, ale ve vězení nebyl Rozzuřený otec zastřelil učitele, který mu dlouhé měsíce znásilňoval syna. K vraždě se přiznal, odsoudili ho, ale ve vězení nebyl 12. října 2019 11:05

Špehoval dvojicu cez okno, keď mali sex. Keď ho chytili, muž ho dobil na smrť
Špehoval dvojicu cez okno, keď mali sex. Keď ho chytili, muž ho dobil na smrť Zdroj: PALM BEACH COUNTY SHERIFF'S OFFICE

Akar měl už se stalkovaním problém v minulosti, ale nedal si říct. Vickery se s ním popral, a Akar nakonec po dvou hodinách zraněním podlehl. Jeho přítelkyně do telefonu policistům řekla, že Akar zaútočil první. Vickery je momentálně za mřížemi, čelí mimo jiné obvinění ze sexuálního útoku, ke kterému došlo před několika týdny.

Doporučeno
Pojídali své přátele, aby přežili: Ragbyový tým, který ztroskotal v Andách se musel uchýlit ke kanibalismu Pojídali své přátele, aby přežili: Ragbyový tým, který ztroskotal v Andách se musel uchýlit ke kanibalismu 13. října 2019 8:00
Domů
Sdílet
Diskuse