Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. října 2019 16:56
Čas čtení 0:00
Alexandra Murajdová

Žena psala svému zesnulému otci každý den zprávy, i přesto, že už nežil. Po čtyřech letech dostala odpověď

NEWS
Uložit Uložené

Že dostane odpověď skutečně nikdy nečekala.

Žena posílala svému otci každý den zprávy, i přesto, že před čtyřmi lety zemřel. Na čtvrté výročí jeho úmrtí mu Chastity Patterson poslala na staré číslo zprávu: „Ahoj, tati, píšu já. Zítřek bude opět náročný!” Ve zprávě napsala, že ho miluje a napsala mu ty největší životní milníky, kterých se už nedožil, vzpomíná The Independent. Odmaturovala, zamilovala se a dokonce porazila rakovinu. Žádnou odpověď nečekala.

 

Odpověď ale na sebe nenechala dlouho čekat a krátce na to obletěla celý svět. Zprávu zpět jí poslal 23letý Brad, který řekl, že všechny její zprávy poslední čtyři roky četl. Řekl, že mu v roce 2014 zemřela dcera během autohavárie a že její smsky vnímal jako „zprávy od Boha“.

„Mrzí mě, že jsi ztratila někoho, kdo ti byl tak blízký. Poslouchal jsem tě roky a sledoval jsem, jak rosteš a čím si procházíš. Celé ty roky jsem ti chtěl odepsat, ale nechtěl jsem ti zlomit srdce,“ pokračoval tím, že její otec by byl na ni hrdý a že doufá, že pokud by jeho dcera žila, tak by se jednou stala ženou, jakou je ona. Vzpomíná, že se na její zprávy stále těšil a že mu velmi pomohla v době po havárii jeho dcery.

Doporučeno
Když vás unesou „oni”. Nevyřešený případ tajného agenta nahání husí kůži dodnes Když vás unesou „oni”. Nevyřešený případ tajného agenta nahání husí kůži dodnes 26. října 2019 13:56

Chastity vnímá jeho zprávy jako znamení, že je všechno v pořádku a že ho může nechat odpočívat.

Domů
Sdílet
Diskuse