Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. října 2019 17:39
Čas čtení 0:00
Alexandra Murajdová

Na cestě na jeho poslední chemoterapii si řekl, že si ještě koupí los. Po jeho setření nechtěl věřit vlastním očím

NEWS
Uložit Uložené

Tvrdí, že peníze použije na zaplacení dluhů z léčení.

Člověk, kterému diagnostikovali rakovinu tlustého střeva, šel na svou poslední chemoterapii, když si řekl, že si cestou ještě koupí los. Ronnie Foster z New Jersey si nejprve koupil los za dolar a vyhrál pět dolarů. Později se rozhodl z výhry koupit další dva, z prvního nevyhrál nic, ale po setření druhého ho čekala výhra 200 000 dolarů, což je 4,6 milionu korun.

„Už i předtím jsem byl šťastný, protože jsem měl před sebou poslední chemoterapii. Ale díky výhře to byl skutečně šťastný den,“ říká Ronnie, pro The Washington Post. „Když jsem viděl všechny ty nuly, tak jsem zamrzl. Nevěřil jsem tomu, dokud mi to u pokladny nepotvrdili. Pak jsem se začal úplně třást.“

Doporučeno
V Praze dostal pokutu Mickey Mouse, šaška i smrtku vyřešili strážníci domluvou. Navštívili jsme centrum po zákazu buskingu V Praze dostal pokutu Mickey Mouse, šaška i smrtku vyřešili strážníci domluvou. Navštívili jsme centrum po zákazu buskingu 16. října 2019 12:42

Ronnie si domů po odečtení daně odnesl 141 501 dolarů, což představuje 3,25 milionu korun. Říká, že penězi zaplatí dluhy za vyšetření a zbytek si odloží.

Domů
Sdílet
Diskuse