Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. listopadu 2018 5:00
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Sólovka Harley Quinn s Margot Robbie dostala R rating

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Harley Quinn a její kamarádky budou dělat bordel v necenzurované verzi.

Vítejte u dalšího vydání naší pravidelné rubriky Snídaně s Filmkultem. Začneme filmem s oblíbenou Harley Quinn v podání Margot Robbie a zastavíme se i u další adaptace komiksu Flash Gordon.

Birds of Prey

Komiksovka Birds of Prey, v níž se v hlavní roli představí Margot Robbie jako Harley Quinn, bude mít R rating. Potvrdila to režisérka Cathy Yan. Kromě Robbie se ve snímku objeví i Mary Elizabeth Winstead (jako Huntress) a Jurnee Smollett-Bell (jako Black Canary).

Režisérka zároveň prozradila, že ve filmu se objeví i postava Cassandry Cain, která si v některých komiksech oblékla masku Batgirl.

Kromě Birds of Prey se ve Warner Bros. plánují celkem 3 snímky s Harley Quinn v titulní roli (Suicide Squad 2, Harley Quinn and The Joker a Gotham City Sirens). Premiéra Birds of Prey je stanovena na 7. února 2020.

Sólovka Harley Quinn s Margot Robbie dostala R rating
Zdroj: Warner Bros.

Boy Erased

Lákavé drama podle skutečných událostí Boy Erased dorazilo s dalším trailerem. Film režíroval Joel Edgerton (The Gift), který si v něm i zahrál.

Film vypráví o homosexuálním synovi baptistického pastora, který ho pošle do péče fanatického kněze s cílem „vyléčit“ jeho homosexualitu. Ve filmu uvidíme i Nicole Kidman, Lucase Hedgese a Russella Crowea. Americká premiéra se uskuteční 2. listopadu 2018.

Sólovka Harley Quinn s Margot Robbie dostala R rating
Zdroj: Focus Features

Flash Gordon

Julius Avery, režisér chválen zombie válečného hororu Overlord, natočí novou adaptaci Flashe Gordona. Tento komiksový hrdina vznikl v 30. letech a původně ho měl na stříbrná plátna dovést Matthew Vaughn (Kingsman). První filmovou podobu dostal již v roce 1980 v režii Mikea Hodgese.

Sólovka Harley Quinn s Margot Robbie dostala R rating
Zdroj: Universal Pictures

All Is True

Kenneth Branagh si udělal jméno jako významný režisér adaptací her Williama Shakespeara. Natočil například filmové verze her, jako Hamlet, Jindřich V. či Mnoho povyku pro nic. V novince All Is True si střihne samotného Williama Shakespeara. Branagh se chopí i režie.

Kromě něj se objeví i Judi Dench, Jack Colgrave Hirst, Kathryn Wilder a Ian McKellen. Níže si vychutnejte první obrázek. Premiéry bychom se měli dočkat v roce 2019.

Sólovka Harley Quinn s Margot Robbie dostala R rating
Zdroj: Sony Pictures Classic
 

Domů
Sdílet
Diskuse