Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. září 2018 19:27
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Captain Marvel se stává druhou nejoblíbenější marvelovkou na YouTube

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

1 milion lajků navíc činí z připravované komiksovky nejoblíbenější sólovku v rámci MCU.

V dnešní době se dá popularita na internetu vyjádřit velmi jednoduchým způsobem. Stačí jen, abyste u určitého příspěvku klikli na políčko „palec nahoru“.

Vyjádřit svou podporu k první upoutávce Captain Marvel se prostřednictvím YouTube rozhodlo již přes milion uživatelů.

Vzhledem k celosvětovému využívání YouTube můžeme prohlásit, že divácký zájem o Captain Marvel je opravdu obrovský.

V porovnání s ostatními marvelovkami takové množství lajků dostala jen úspěšná komiksovka Avengers: Infinity War. A co se týče sólovek, Captain Marvel jednoznačně vede.

 

Dějově se v připravované komiksovce přesuneme do období 90. let, kde se setkáme dvojicí starých známých postav v jejich mladší verzi (Fury alias Samuel L. Jackson a agent Coulson alias Clark Gregg).

Hlavní hrdinka Carol Danvers (Brie Larson) se ve filmu ocitne v boji mezi mimozemskými rasami Kree a Skrull. Tato válka nám mimo jiné představí i novou elitní jednotku Starforce.

Captain Marvel režírovala Anna Boden a Ryan Fleck (It's Kind of a Funny Story) a na scénáři spolupracovali s mnoha dalšími (Nicole Perlman – Guardians of the Galaxy, Geneva Robertson-Dworet - Tomb Raider a další).

Premiéra filmu je v Česku plánovaná na 7. března 2019. Pro jakékoliv další informace ohledně připravované marvelovky můžete navštívit následující vlákno.

Domů
Sdílet
Diskuse