Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. února 2018 9:53
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Heath Ledger měl o návrat k postavě Jokera obrovský zájem. Jeho předčasné úmrtí ale zmařilo všechny plány

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Po úspěšném Temném rytíři se všichni ptali, kam asi mohl Joker zmizet. Skončil ve známém Arkham Asylum? Nebo jednoduše utekl?

Závěr snímku The Dark Knight v nás svého času vyvolal řadu otázek. Většina z nich se samozřejmě týkala šíleného Jokera, ale z důvodu tragického úmrtí milovaného Heatha Ledgera naše dohady nemohly být nikdy potvrzeny. Pokud by ale Ledger nadále žil, je více než jisté, že by si roli psychopatického Jokera zopakoval.

K podepsání smlouvy se sice ještě vůbec neschylovalo, ale odezva kritiků a diváků na jeho fenomenální výkon v kombinaci s hercovým nadšením z natáčení mluví samy za sebe. V interview s Ledgerovu sestrou Kate k propagaci dokumentárního snímku  I Am Heath Ledger jsme se dozvěděli o srdcervoucím posledním rozhovoru s jejím zesnulým bratrem.

O rozhovoru se svým bratrem prozradila: „Noc předtím, než zemřel, jsem s ním mluvila a společně jsme se smáli a žertovali. Byl nesmírně hrdý na práci, kterou v Batmanovi odvedl. A vím, že s ním měl ještě plány. Práci s Chrisem Nolanem, Christianem Balem a Garym Oldmanem jednoduše miloval. Při natáčení zažíval své nejlepší chvíle. Když se na Vánoce vrátil domů, nemohl se dočkat momentu, kdy nám všechno poví. Napodoboval Jokerův hlas a smích a ukazoval mi všechny své kroky. Bylo nám spolu úžasně.

Domů
Sdílet
Diskuse