Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. ledna 2018 15:01
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

X-Men horor The New Mutants napne hranice ratingu PG-13 na maximum. Režisér chce diváky nejen vyděsit, ale i rozplakat

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Očekávaný hororový X-Men spin-off možná dostane další dvě pokračování.

Přestože studio 20th Century Fox nedávno uspělo se svými superhrdinskými filmy Deadpool a Logan, které obdržely rating R, v chystaném spin-offu X-Men: The New Mutants se budeme pohybovat v rámci více přístupného ratingu PG-13. Jak se ale nyní dozvídáme z úst režiséra Joshe Boona, půjde o snímek, který napne hranice ratingu PG-13 na maximum. V rozhovoru pro magazín Empire prohlásil, že půjde o temný horor, kterému však nebude chybět ani emotivní jádro. Jeho cílem je prý diváky nejen vystrašit, ale i rozplakat

X-Men horor The New Mutants napne hranice ratingu PG-13 na maximum. Režisér chce diváky nejen vyděsit, ale i rozplakat
Zdroj: 20th Century Fox

Datum vydání spin-offu X-Menů bylo nedávno odloženo o deset měsíců. Důvodem má být právě fakt, že studio chce ještě zdokonalit hrůzné prvky filmu. Režisér už předtím prohlásil, že nový film je „plnohodnotným hororovým snímkem zasazeným ve světě X-Men“. Ve světle úspěchu filmů jako Get Out nebo It se ale zřejmě studio rozhodlo posunout hranice ještě o kousek dále.

Pro nás to sice znamená opravdu dlouhé čekání, ale pokud to bude stát za to, je to jen dobře. Josh Boone magazínu Empire navíc ještě prozradil, že ve filmu nebudou postavy v kostýmech. Což je samo o sobě výrazná změna. Ústředními hrdiny budou děti, jejichž schopnosti jsou příliš silné a nekontrolovatelné. Všechny zabily člověka, ať už úmyslně nebo neúmyslně. 

X-Men horor The New Mutants napne hranice ratingu PG-13 na maximum. Režisér chce diváky nejen vyděsit, ale i rozplakat
Zdroj: 20th Century Fox

Za předpokladu, že X-Men spin-off s podnázvem The New Mutants v kinech zaboduje, je velmi pravděpodobné, že se dočkáme dalších hororových snímků z tohoto univerza. Režisér totiž přišel s konceptem trojice filmů. Každý z nich by měl být hororem. Každý z nich by ale byl unikátní. První film bude zjevně hororem hrajícím na strunu nadpřirozena. Ten další by byl zase jiným druhem hororu. To už ale hodně předbíháme. Premiéra The New Mutants proběhne totiž až  22. února (február) 2019. Líbí se vám myšlenka hororové série ze světa X-Men?

Domů
Sdílet
Diskuse