Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. listopadu 2017 21:46
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Fanoušci Suicide Squad se na Twitteru ptali Davida Ayera na vystřižené scény s Margot Robbie a na Jokera v kostýmu Batmana

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Režisér Suicide Squad několika tweety vyvrátil internetové spekulace.

S blížícím se začátkem produkce Suicide Squad 2 se na sociálních sítích začaly množit otázky, týkající se především ústředního hereckého dua - Margot Robbie a Jareda Leta. Fanoušci si totiž například povšimli, že na jedné ze zákulisních fotografií má na sobě Robbie kostým, který se ve filmu vůbec neobjevil. A protože její postava, Harley Quinn, je mezi fanoušky mimořádně oblíbená, začaly se rojit spekulace o nezveřejněných záběrech. Ty však uťal na Twitteru sám režisér David Ayer a zbavil tak fanoušky všech nadějí. Podle jeho vysvětlení totiž záběry s Margot Robbie v tomto kostýmu neexistují a byl vytvořen jen jako jedna z možností. 

Situace se neobešla ani bez dotazů na Jokera v Batmanově kostýmu. Po zveřejnění fotografie figuríny, která má Batmanův kostým a Jokerův psychopatický úsměv, se vyrojily spekulace, že měl ve filmu Joker kostým původně ukořistit a nebo že dokonce existují vystřižené záběry. Ani toto se však neukázalo být pravdou a popřel to opět David Ayer s tím, že šlo jen o plastovou hračku a nic takového vytvořeno nebylo. 

Těšíte se na pokračování Suicide Squad? 

Domů
Sdílet
Diskuse