Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. září 2017 13:04
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Člena týmu Narcos zavraždili v Mexiku, kde vybíral místa pro natáčení 4. série. Rozstřílené tělo našli ve státě v nejvyšším počtem vražd

FILMY A SERIÁLY MEXIKO
Uložit Uložené

Natáčení 4. série bude muset projít změnami.

Seriál Narcos se díky svým třem sériím o drogových válkách v Jižní, Střední i Severní Americe stal kultovním, a i když v poslední sérii Pablo Escobar už nefiguruje, fanoušci si užili i příběhy o jeho následovnících z Cali kartelu. Na samotném konci třetí série se zájem vyšetřovatelů postupně přesouval z Kolumbie do Mexika, čímž seriál naznačoval, že se bude 4. série věnovat právě drogovým kartelům v Mexiku, kde je to dodnes velmi nebezpečné a aktuální téma. Narcos chtěli v nové sérii pokrýt příběhy kartelu Juarez, a tak do Mexika vyslali i svého zkušeného vyhledávače lokalit Carlose Munoz Portala, který pracoval na filmech jako Rychle a zběsile či bondovce Spectre. Carlos měl za úkol vybrat několik nejlepších lokalit, kde by se čtvrtá série mohla natáčet, jenže z jeho úkolu se nakonec stala tragédie.

Carlose před několika dny mexické autority objevily rozstříleného u hranic mexického státu Hidalgo, kde je míra vražd jedna z nejvyšších v celé zemi. Skaut měl rozstříleno i auto a naneštěstí místní policie ani netuší, jak mohlo ke vraždě dojít, protože bylo jeho tělo objeveno v odlehlé části a neexistují žádní svědci. Není tedy známo, zda jde o vzkaz filmařům, aby se do Mexika nemíchali, nebo byl Carlos jen ve špatném čase na špatném místě a skončil stejně jako dalších 181 zavražděných lidí ve státě Hidalgo v červenci tohoto roku. Momentálně je sporné, zda bude produkce pokračovat v Mexiku, nebo se vrátí zpět do Kolumbie, avšak čtvrtou sérii Narcos by to ohrozit nemělo.

Doporučeno
V Minecraftu najdeš knihovnu plnou článků zakázaných novinářů. Tyto texty jsou v jejich zemích tabu, hra nikoliv V Minecraftu najdeš knihovnu plnou článků zakázaných novinářů. Tyto texty jsou v jejich zemích tabu, hra nikoliv 29. dubna 2024 17:30


Domů
Sdílet
Diskuse