Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. června 2017 13:41
Čas čtení 0:00
Jakub Hvozdovič

Třetí série Mr. Robot bude pro hlavní postavy plná chaosu a změn

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Osazenstvo seriálu se rozpovídalo o svých postavách a změnách, které je čekají ve třetí sérii.

Mr. Robot je jednoznačně jedním z nejzajímavějších seriálů posledních let a po dvou výborných sériích pro nás showrunner a režisér Sam Esmail chystá další chaotickou jízdu. Uvidíme ji sice až v říjnu, ale o to víc se těšíme na drobky ze strany tvůrců. První k nám nedávno dorazily z události FYC v Los Angeles, kde se objevilo i téměř celé osazenstvo (Rami Malek, Christian Slater, Carly Chaikin, Portia Doubleday a Grace Gummer). Dvojka opět skončila pořádným cliffhangerem a nad osudy hlavních postav začíná pořádně smrákat. Co v tedy v nové desítce epizod můžeme očekávat?

Ve druhé sérii se moje postava potýkala zejména se všemi hranicemi a omezeními ze strany Elliota,“ říkal představitel Mr. Robota Christian Slater, který mimo jiné přislíbil více chaosu mezi dvěma postavami. „Každé jeho rozhodnutí mezi námi vytvořilo napětí, a tak jsme se snažili navzájem přechytračit. Ptal jsem se Sama Esmaila, co je podle jeho názoru hlavním dějovým prvkem třetí série mezi Elliotem a Mr. Robotem. On mi odpověděl jediným slovem. Dezintegrace.

Třetí série Mr. Robot bude pro hlavní postavy plná chaosu a změn
Zdroj: USA Network

První série byla zaměřena na příběh, druhá na postavy a třetí bude mixem obou zmíněných. Darlene už nebude taková akční. Musí se změnit a já se musím naučit měnit spolu s ní,“ konstatovala Carly Chaikin. Lehké to nebude ani pro Angelu. Její herečka Portia Doubleday prozradila, že zatímco se v minulé dvanáctce epizod snažila vymýt mozek sama sobě, postupně odhalí i svá nejtemnější místa. „Pro Angelu to bude zatím nejtěžší série.“

Samozřejmě jsme se nedočkali žádné konkrétní informace, ale více chaosu a mix dějových prvků první a druhé série? To zní opravdu strašně lákavě. Z maličkostí ještě můžeme připomenout, že ke známým tvářím se přidávají i Bobby Cannavale (Boardwalk Empire, Ant-Man) jako strohý prodavač ojetin Irving a B. D. Wongova postava Whiterose sehraje ještě důležitější roli, protože se objeví ve všech deseti epizodách. Pokud se třetí série nemůžete dočkat, čekání si můžete zkrátit obsáhlým článkem o největších zajímavostech a do pozornosti vám dáváme i celé Mr. Robot vlákno, protože novinky budou nyní už jen přibývat.

Domů
Sdílet
Diskuse