Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. května 2017 18:29
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Debutový trailer pro 7. sérii Game of Thrones se stal v průběhu 24 hodin nejsledovanějším televizním trailerem

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Prostřednictvím YouTube, Twitteru, populárního Facebooku a mnoha dalších platforem diváci zběsile klikali na očekávaný trailer.

Podle všeho jsou první záběry pro 7. sérii Game of Thrones nejsledovanějším trailerem na seriál v časovém horizontu 24 hodin. Rekordy začaly padat už při promo traileru "Long Walk to the Throne", který při 67,6 milionu zhlédnutí získal nálepku světově nejsledovanějšího promo/teaser traileru. Dnes už druhé místo v této kategorii drží mimochodem také Game of Thrones se svou upoutávkou na šestou sérii při počtu 63,5 milionu zhlédnutí. Pokud jste stále ještě čerstvý trailer na sedmou sérii neviděli, určitě tak napravte prostřednictvím našeho článku (viz video níže).

"Enemies to the east, enemies to the west, enemies to the south, enemies to the north. Whatever stands in our way, we will defeat it."

Domů
Sdílet
Diskuse