Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. května 2017 16:27
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Jeff Bridges a Diane Lane si zahrají odcizené manžele, které spojí až smrtelná choroba ve filmu od režisérky skvělého Handmaid's Tale

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Hvězdné duo si zahraje odcizené manžele, kteří jsou kvůli závažné nemoci nuceni žít opět spolu.

Studio Bankside Films dnes oznámilo, že oscarový Jeff Bridges a Diane Lane, která byla na Oscara nominována, si společně zahrají v dalším projektu režisérky Reed Morano. Ta si udělala velmi dobré jméno i v poslední době, a to díky režírování seriálu The Handmaid’s Tale, který zatím sbírá pozitivní ohlasy. Zatím nepojmenovaný projekt, který dříve nesl název First Chair, napsal Stuart Blumberg (The Kids Are All Right) a bude vyprávět o sobeckém houslistovi (Bridges).

Ten onemocní vážnou chorobou a bude se muset nastěhovat zpátky k manželce (Lane), se kterou se už dříve odcizili. Budou se muset spolu znovu naučit žít, během čehož houslista dojde k vnitřnímu poznání a naučí se spojovat hudbu a lidi. Zatím nepojmenovaný projekt se začne natáčet v říjnu tohoto roku v Bostonu.

Jeff Bridges a Diane Lane si zahrají odcizené manžele, které spojí až smrtelná choroba ve filmu od režisérky skvělého Handmaid's Tale
Zdroj: Fox Searchlight Pictures
Domů
Sdílet
Diskuse