Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. října 2019 6:55
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Legendární zpěvák nenáviděl hudbu Eda Sheerana a Katy Perry

HUDBA ED SHEERAN
Uložit Uložené

Prince v knize popisuje svůj první polibek, rodinné poměry, ale i nenávist k některým umělcům.

Legendární zpěvák Prince začal ještě v roce 2016 ve spolupráci se svým obrovským fanouškem a zároveň spisovatelem Danem Piepenbringem pracovat na své biografii, která aktuálně dostává reálné kontury. 33letý reportér s ním strávil skoro nepřetržitě několik měsíců. Byl s ním na jeho koncertech, ale i tehdy, když byl sám ve svém domě. Prince v dubnu 2016 zemřel na předávkování a reportér musel knihu dokončit sám.

Doporučeno
Zkrachovalý R. Kelly: Jak se z R&B legendy stal pedofilní násilník, který týral a obtěžoval nezletilé dívky Zkrachovalý R. Kelly: Jak se z R&B legendy stal pedofilní násilník, který týral a obtěžoval nezletilé dívky 27. ledna 2019 7:47

Aktuálně se díky rozhovoru s Piepenbringem pro The Guardian dozvídáme i konkrétní informace, o kterých se fanoušci známého zpěváka v knize dočtou. Prince v ní popisuje svůj první polibek, rodinné poměry, ale i nenávist ke komerčním umělcům – konkrétně Edu Sheeranovi a Katy Perry, jejichž skladby nenáviděl.

Dozvídáme se také, že kniha s názvem The Beautiful Ones je doplněna o mnoho ilustrací, jejichž autorem je samotný Prince, a také množství dosud nezveřejněných fotografií.

Autor na skoro 300 stranách vzpomínek popisuje i momenty, které přišly po sebevraždě. Konstatuje, že až tehdy si uvědomil, jak málo zpěváka poznal, což je v konečném důsledku důvod, proč některé pasáže knihy nejsou probrány zcela dopodrobna. Od dnešního dne je možné si knihu předobjednat, oficiální vydání je naplánováno na 4. listopadu.

Domů
Sdílet
Diskuse