Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. listopadu 2019 15:50
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish pochybovala, zda si ještě užívá hudbu. Co jí během turné vadí nejvíce?

HUDBA
Uložit Uložené

Populární zpěvačka během uplynulého roku prožila i momenty, které ji přesvědčovaly, aby na hudbu zanevřela. Na následující turné se však těší.

Billie Eilish tentokrát přijala pozvání do netradičního rozhovoru, kde nemluvila s moderátorem, ale s Billie Joe Armstrongem – jedním z hlavních členů legendární skupiny Green Day. Produkce magazínu Rolling Stone je společně do auta posadila nejen proto, že mají stejná jména, zároveň jsou totiž navzájem svými fanoušky.

Doporučeno
Billie Eilish před 18 tisíci Čechy a Slováky potvrdila pozici nejrychleji stoupající hvězdy na světě (Fotoreport) Billie Eilish před 18 tisíci Čechy a Slováky potvrdila pozici nejrychleji stoupající hvězdy na světě (Fotoreport) 21. srpna 2019 18:05

Z neformálního rozhovoru se dozvídáme i něco více o útrapách Billie Eilish, kterými si v posledním období prošla. Otevřeně dokonce mluví také o tom, že chvíli pochybovala, jestli vůbec chce pokračovat v hudební kariéře. Obzvláště momenty mezi koncerty v rámci turné ji nutily přemýšlet, jestli to má ještě smysl. Prozrazuje, že koncerty jsou její oblíbená část, ale cestování a samota po celou dobu v autobusech v Evropě v kombinaci s hrozným jídlem jí dělaly starosti.

Rovněž jí nedělaly dobře návraty domů, když viděla, jak se její přátelé mění, zatímco ona musí cestovat napříč celým světem. Dodává, že v současnosti je to už mnohem lepší a na následující turné v roce 2020 se upřímně těší.

Doporučeno
Kdo je bratr Billie Eilish a proč je nejdůležitější osobou v její kariéře? Kdo je bratr Billie Eilish a proč je nejdůležitější osobou v její kariéře? 18. září 2019 10:46

S kytaristou Green Day se bavili například i o různém vnímání hudebních žánrů v minulosti a nyní. Billie se snaží vysvětlit svému staršímu kolegovi, že v současnosti již její generace nevnímá nic jako žánry, protože existují jen minimálně hranice. Zbývá už jen doufat, že tato dvojice jednou přijde i se společnou skladbou.

 

Domů
Sdílet
Diskuse