Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
3. listopadu 2019 20:31
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Taylor Swift veřejně podpořila boj proti myšlence, kterou razí Kim Kardashian. Ženy by se neměly stydět za své tělo, tvrdí

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Zpěvačka si myslí, že přehnaně upravené fotky Kim Kardashian nepomáhají ženám v tom, aby se v každé situaci mohly cítit pohodlně.

Taylor Swift v aktuálním rozhovoru otevřeně řekla, že když přijde řeč na téma ženského těla, stoprocentně stojí za britskou herečkou jménem Jameela Jamil. Ta stojí za hnutím, které razí myšlenku ženské neutrality, což znamená, že by se ženy, ale i lidé obecně neměli zaměřovat na to, jak ostatní vypadají a už vůbec je za to soudit.

Doporučeno
Justin Bieber si utahuje z Taylor Swift, paroduje její nepříčetné stavy z nemocnice. Fanoušci tvrdě útočí a obhajují zpěvačku Justin Bieber si utahuje z Taylor Swift, paroduje její nepříčetné stavy z nemocnice. Fanoušci tvrdě útočí a obhajují zpěvačku 8. října 2019 7:57

Nepřímo tak poukázala na to, že nesouhlasí se způsobem, jakým se prezentují sestry Kardashian a obzvláště suverénně nejznámější Kim. Modelky se totiž na sociálních sítích pokoušejí prezentovat jakousi ženskou dokonalost za pomoci upravených fotek, což pochopitelně není společensky odpovědné.

Taylor se tak přidává k dalším celebritám jako například Billie Eilish, Rihanna nebo Demi Lovato, které se snaží veřejnosti vysvětlit, že na vzhledu nezáleží a člověk by měl být sebevědomý bez ohledu na své tělo. 

Před pár dny sociální sítě ožily díky fotografii Seleny Gomez, která se vyfotila ve spodním prádle Kim Kardashian. Tehdy fanoušci zpěvačce psali, že není na místě, aby toto oblečení nosila a propagovala značku podnikatelky, protože její manžel veřejně zesměšňoval Taylor Swift. Dokonce Selenu přinutili, aby fotku vymazala a nahradila ji společnou fotkou s Taylor Swift, ke které napsala, že za svou kamarádkou bude navždy stát.

Domů
Sdílet
Diskuse