Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. listopadu 2019 17:40
Čas čtení 0:00
Tímea Krauszová

Na steny rímskokatolíckej fary v Poprade nastriekali satanistické symboly, ide o národnú kultúrnu pamiatku

NEWS
Uložit Uložené

Nechýba päťcípa hviezda ani číslo 666.

Polícia v Prešovskom kraji na svojej Facebookovej stránke informuje o vandalizme v Poprade. Podľa dostupných informácií sa dvaja mladí chalani dohodli a spoločne nastriekali rôzne nápisy a symboly na stenu národnej kultúrnej pamiatky.

Satanistické znaky na kresťanskej budove

Na stenách rímskokatolíckej fary a aj na blízkom múriku môžeš na fotografiách nižšie vidieť päťcípu hviezdu, kruh s ornamentom, čísla 666 a ďalšie nápisy. Nevieme, či sú vandali členmi nejakého satanistického hnutia, alebo sú ich nápisy výsmechom voči cirkvi.

Doporučeno
Předseda Satanovy komunity: Ježíš byl satanista, podporujeme práva homosexuálů Předseda Satanovy komunity: Ježíš byl satanista, podporujeme práva homosexuálů 16. června 2019 18:15

O znehodnotení s pobúrením píšu na Facebooku policajti, ktorí už zároveň rozbehli vyšetrovanie: „Vyšetrovateľ ich už oboch obvinil zo zločinu poškodzovania cudzej veci.“ Za tento zločin im hrozí väzenia na 3 až 8 rokov.

 

Domů
Sdílet
Diskuse