Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. listopadu 2019 19:09
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Německý ovčák Ranger bude navždy štěňátkem. I když má už 2 roky, stále nevyrostl

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Malý Ranger trpí takzvaným nanismem.

2letý německý ovčák navzdory svému věku vypadá stále jako štěňátko. Jak píše Daily Mail, jde o následek choroby s názvem nanismus, na kterou jsou prý němečtí ovčáci náchylní. I když působí malý ovčák roztomile, bohužel toto onemocnění mu způsobuje i mnohé zdravotní problémy.

Rangerovi například vypadává abnormální množství srsti. Léčba má být finančně náročná, ale jeho majitelé z Phoenixu zvíře nadevše milují.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ranger (@ranger_thegshepherd),

Instagramový profil Rangera v aktuální době sleduje více než 81 tisíc uživatelů z celého světa a jejich počet každodenně přibývá. V nedávné době měli dát jeho majitelé na radu jednoho z fanoušků a nechali psovi zkontrolovat štítnou žlázu.

Zvěrolékař jim doporučil, aby jejich pes užíval předepsané léky, díky čemuž si 2letý ovčák zdravotně polepšil a jeho srst se vrátila do normálu.

„Je zdravý a šťastný, jak jen může být, miluje skákání, hraje si s míčky, s pískacími hračkami a se svými dvěma sestrami Hazel a Jessie,“ vyjádřil se o aktuální Rangerově kondici majitel.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ranger (@ranger_thegshepherd),

Domů
Sdílet
Diskuse