Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. prosince 2019 10:44
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Za dveře si nainstaloval pistoli jako past proti vetřelcům, omylem se zastřelil

NEWS
Uložit Uložené

Mužova neopatrnost ho stála život.

Pětašedesátiletý Američan Ronald Cyr se stal obětí vlastní nástrahy v domě, kterou nainstaloval kvůli nežádoucím vetřelcům. Ta byla založená na jednoduchém principu. Pokud někdo otevře dveře, pistole na druhé straně vystřelí.

Ronald Cyr z městečka Van Buren ve státě Maine po zásahu vlastní pastí ihned telefonoval na policii. Po příchodu do nemocnice ale svým zraněním podlehl, píše BBC. „Zjistilo se, že pan Cyr byl zastřelen v důsledku neúmyslného spuštění jednoho z jeho domácích zařízení,“ potvrdila příčinu úmrtí policie.

Doporučeno
Vůdce kultu miloval hazard a sexuálně zneužíval ženy. Po bombovém atentátu na jeho osobu zůstaly pouze kousky lidských těl Vůdce kultu miloval hazard a sexuálně zneužíval ženy. Po bombovém atentátu na jeho osobu zůstaly pouze kousky lidských těl 19. října 2019 13:58

S ohledem na to, že příslušníci policie našli v domě další podobná zařízení, museli na místo přivolat techniky. Přestože má USA stanovenou poměrně volnou zbraňovou legislativu, vytváření domácích pastí se zbraněmi je ilegální.

No bohužel, v rámci Spojených států amerických není úmrtí Ronalda Cyra prvním nešťastným případem. Příkladem může být jistý muž z Illinois, kterého v září tohoto roku zastřelila nástraha s brokovnicí poté, co otevřel kůlnu svého souseda Williama Wasmunda. Osmačtyřicetiletý soused byl následně odsouzen za vraždu prvního stupně.

Domů
Sdílet
Diskuse