Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. prosince 2019 6:55
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Nečekané zakončení v MMA, zápasníci se navzájem knokautovali. Jednoho z nich museli probírat zdravotníci

SPORT
Uložit Uložené

Fanoušci nevěřili vlastním očím.

Dvojitý knokaut je v MMA skutečnou raritou, a proto je vždy velkou událostí, když se něco podobného v oktagonu stane. Nejnověji se o to postarali během duelu v portugalském Lisabonu 22letý Eder Lopes a 31letý Diogo Neves.

Doporučeno
MMA zápasník ukončil zápas kopem jako z Mortal Kombat. Soupeře musel zachraňovat doktor MMA zápasník ukončil zápas kopem jako z Mortal Kombat. Soupeře musel zachraňovat doktor 18. listopadu 2019 10:23

Jak informuje The Sun, zápasníci si v jednom momentě navzájem uštědřili levý hák přímo do hlavy a vzápětí synchronizovaně padli na zem. Po dechberoucím zakončení zůstali v šoku nejen diváci, ale i samotná komentátorka zápasu.

Mladší zápasník to nakonec vydržel a dokázal se poměrně rychle vrátit na nohy. Jeho o devět let starší protivník Neves však zůstal nehybně ležet na zemi. Ještě několik minut po incidentu ho musel probírat zdravotnický personál v rohu klece.

Domů
Sdílet
Diskuse