Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. prosince 2019 12:05
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Katy Perry se opaluje se Santa Clausem, drinky jim nosí sněhulák. Ve vánoční koledě se svlékli do naha

HUDBA
Uložit Uložené

Popová zpěvačka pojala Vánoce po svém. Takto by vypadaly, kdyby se konaly v létě v dovolenkové destinaci.

 

Populární zpěvačka Katy Perry v roce 2019 vydala několik singlů, o albu však řeč nakonec nebyla a zdá se, že by to s ním do konce roku už nestihla. Fanoušky přesto potěšila hned několika skladbami i s videoklipy a nyní přichází s dalším. Novinka s názvem Cozy Little Christmas zaznamenává, jak by vypadaly šílené Vánoce v jejím podání. 

Katy Perry se opaluje se Santa Clausem, absolvují masáž a vedle toho popíjejí drinky, které jim nosí sněhulák. V klipu vystupují i další animované postavičky a zpěvačka popisuje, že jde o hektické období, které je v první řadě o nakupování a stresu, i přesto má však nejoblíbenější svátek své kouzlo. 

Pěvecká hvězda přesto nemá za sebou právě ideální rok. Nejprve se zapletla s gospelovým raperem, který ji udal z krádeže jejího největšího hitu Dark Horse. Soudní spor prohrála a společně se svým vydavatelstvím by měla zaplatit odškodné přibližně tři miliony dolarů, zatím se však odvolala. Zároveň jsme se dozvěděli o několika obviněních ze sexuálního obtěžování, k tomu se však ještě Katy Perry nevyjádřila. 

Doporučeno
Katy Perry odmítá zaplatit skoro 3 miliony dolarů za zkopírovanou melodii hitu Dark Horse. Proti rozsudku se odvolala Katy Perry odmítá zaplatit skoro 3 miliony dolarů za zkopírovanou melodii hitu Dark Horse. Proti rozsudku se odvolala 13. října 2019 16:52
Domů
Sdílet
Diskuse