Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. prosince 2019 12:31
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Louis Vuitton se spojuje s League of Legends, servíruje kolekci plnou odkazů na populární hru

Louis Vuitton se spojuje s League of Legends, servíruje kolekci plnou odkazů na populární hru
Zdroj: Louis Vuitton
MÓDA
Uložit Uložené

Francouzský módní dům nepřestává překvapovat a do prodeje uvádí další zajímavou spolupráci.

Francouzský módní dům patří mezi úzkou skupinu výrobců, kteří si kontinuálně drží vysokou oblíbenost a s tím spojená pozitivní čísla. Křivka úspěchu sice čas od času zakolísá, avšak od nástupu Virgila Abloha a nového týmu designérů má stoupají tendenci.

Louis Vuitton se konečně nebojí experimentovat nejen v rámci vlastních kolekcí, ale také při spolupracích, o čemž se dnes opětovně přesvědčíš. Právě to nám totiž chybělo už od dob Marca Jacobse...

Doporučeno
Virgil Abloh v nové kolekci pro Louis Vuitton vzdává poctu Michaelu Jacksonovi Virgil Abloh v nové kolekci pro Louis Vuitton vzdává poctu Michaelu Jacksonovi 18. ledna 2019 16:20

Do předprodeje se dostala dlouho očekávaná spolupráce s hrou League of Legends. Nabízí kousky, které kombinují aktuální směřování oděvního průmyslu. V praxi to znamená příjemný mix elegance, streetwearu, ale také techwearu, na který vsadila hlava labelu Off-White již při díle „2054“.

Čistě dámskou záležitost měl tentokrát pod palcem vedoucí sekce Nicolas Ghesquiere a jak uvidíš níže, populární LoL si podrobně nastudoval. Na jednotlivých návrzích tak můžeš vidět známé charaktery Qiyany a Senny, metalické odstíny, monogoramy, ale například i futuristické doplňky nebo hodinky s názvem Tambour Horizon. 

O povedeném výsledku partnerství skupiny LVMH s Riot Games se přesvědčíš v galerií níže a v případě zájmu zkus oficiální stránku LV, respektive nejbližší prodejnu.

Domů
Sdílet
Diskuse