Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. prosince 2019 14:20
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

V Praze vznikl první nevěstinec ve virtuální realitě. Stačí nasadit brýle a vybrat si společnici

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

V Praze vznikl jeden velmi netradiční nevěstinec.

Po moderních umělých pannách tu máme další technologickou vychytávku z oblasti zábavního erotického byznysu. Patrik Duda totiž stvořil speciální Centrum virtuální erotiky Naughty Harbor, které nabízí čtyři pokoje. O technologické novince informoval magazín Forbes

„Mým cílem je vytvořit značku a franšízu, která bude ve spojení virtuální reality a erotiky vždy lídrem na trhu. Lidé k nám budou chodit odpočívat, zahrát si hry, pobavit se a budeme nabízet funkční vyzkoušená řešení,“ sdělil magazínu mladý ambiciózní podnikatel. Stvořil 150 metrů čtverečních, kde si mohou zákazníci odpočinout.

Doporučeno
Sex, který není nevěra? V Praze otevřeli první nevěstinec, kde si zaplatíš silikonovou pannu Sex, který není nevěra? V Praze otevřeli první nevěstinec, kde si zaplatíš silikonovou pannu 8. listopadu 2018 1:10
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Rebecca The Queen (@rebecca_silicone),

Po nasazení brýlí HTC Vive Pro pro virtuální realitu a interaktivní umělou vagínou si každý zákazník může užít exkluzivní intimní chvíle s virtuální slečnou. Může si vybrat ze široké škály ženských avatarů. Umělá bluetooth vagína interaguje s hrou nebo filmem.

„Unikátní zážitek spojující mimořádně reálnou silikonovou pannu s pohlcujícím prostředím virtuální reality. To vše díky lehkému a bezdrátovému zařízení s vysokým rozlišením. Přijď si užít společnost své oblíbené pornoherečky na vlastní kůži a dej prostor své fantazii,“ lákají na webových stránkách.

Domů
Sdílet
Diskuse