Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. prosince 2019 6:55
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Byl tak opilý, že si nevšiml chybějícího předního kola. Upozornila ho na to až policie

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Kuriózní případ policie řešila v britském Rotherhamu.

Člověk by si neměl sedat za volant, pokud předtím pil alkohol. Může totiž způsobit nehodu a zranit či dokonce zabít nejen sebe, ale i ostatní účastníky silničního provozu.  V Česku ti policisté nemohou naměřit žádný alkohol, jinak budeš mít problémy se zákonem, ale ve Velké Británii či v Severním Irsku jsou tato pravidla mírnější a pokud ti v krvi naměří do 0,8 promile, je to v pořádku.

Doporučeno
Členové Vězeňské služby nebo zdravotnice. Víme, kdo byli zastřelení lidé ve fakultní nemocnici v Ostravě Členové Vězeňské služby nebo zdravotnice. Víme, kdo byli zastřelení lidé ve fakultní nemocnici v Ostravě 17. prosince 2019 13:28

To ale nebyl případ muže, kterého policisté zastavili v britském Rotherhamu. Podle slov policie byl muž neuvěřitelně opilý a jezdil bez levého předního kola. Opilého řidiče samozřejmě zatkli, informuje LADBible.

Domů
Sdílet
Diskuse