Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. prosince 2019 15:03
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Momo se řídí výhradně srdcem, mysl je pro něj druhořadá. Sleduj nový dvojklip

HUDBA
Uložit Uložené

Momo připomíná své album Out.sdr dvojicí nových videoklipů.

 

Závěr roku patřil ze slovenských interpretů kromě Kontrafaktu a Dalyba i Momovi, který neporušil tradici každoročního vydávání projektů. Dočkali jsme se projektu Out.sdr s deseti skladbami, na kterém nechybí ani zahraniční hosté.

Sám se ještě před jeho zveřejněním nechal slyšet, že si chce vyzkoušet i novou polohu hlasů a beatů, což se mu v konečném důsledku podařilo a také na základě čísel soudíme, že si fanoušci přišli na své.

Ještě před koncem roku se Momo připomíná i dvojicí videoklipů, konkrétně ke skladbám Myseľ vs. Srdce a Fu*k Fu*k. Videoklip doručil Šule a o hudební produkci se v obou případech postaral Pryor Music.

Momo má za sebou po profesní stránce určitě mnohem klidnější rok než ten minulý, kdy řešil několik konfliktů s kolegy. Zároveň nastala důležitá změna v jeho soukromém životě, o níž už ví jistě každý, kdo ho sleduje na Instagramu. Zda a jak se to projeví i v samotné tvorbě, se velmi rádi necháme překvapit v budoucnosti.

Doporučeno
Do hry přišly peníze, pár lidem z toho je*lo. Čím víc se vzdaluješ od scény, tím hůř pro interpreta, říká DJ Wich Do hry přišly peníze, pár lidem z toho je*lo. Čím víc se vzdaluješ od scény, tím hůř pro interpreta, říká DJ Wich 18. prosince 2019 15:00
Domů
Sdílet
Diskuse