Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. prosince 2019 19:31
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rytmus avizuje vydání alba na rok 2020

HUDBA
Uložit Uložené

Půjde o doprovodný projekt k dokumentárnímu filmu Tempos, který se do kin dostane na přelomu února a března.

Rytmus má za sebou vydání společného alba Kontrafaktu, zdá se však, že nemá v plánu odpočívat, právě naopak. Kromě toho, že již brzy začne turné k Real Newz, čeká ho i dokončování dokumentárního filmu Tempos. Právě ten dostane kromě vizuálního zpracování i doprovodné album, na kterém začne Rytmus pracovat v nejbližší době.

Doporučeno
Kontrafakt: Fejkových zpráv je hodně, proto máme na coveru děti, ty jsou nejupřímnější (Rozhovor) Kontrafakt: Fejkových zpráv je hodně, proto máme na coveru děti, ty jsou nejupřímnější (Rozhovor) 1. prosince 2019 9:55

Hudební projekt bude obsahovat soundtracky, které budou atmosféricky i textově doplňovat příběh dokumentu. Ten bude mapovat 30 let hip-hopu na Slovensku, a tak předpokládáme, že se v podobném znamení budou nést i samotné skladby.

Zatím není jasné, jak dlouhý tento projekt bude, jisté však je, že bychom ho neměli považovat za klasický sólové album interpreta. Cílem je v první řadě doplnit dění ve filmu, když si to právě bude vyžadovat. Známé není ani datum vydání, už však můžeme prozradit, že premiéra celovečerního dokumentárního filmu je naplánována na přelom února a března 2020.

Rytmus avizuje vydanie albumu na rok 2020
Rytmus avizuje vydanie albumu na rok 2020
Domů
Sdílet
Diskuse