Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. ledna 2020 13:53
Čas čtení 0:42
Viktor Kniš

Greta Thunberg si změnila jméno na Twitteru, jmenuje se Sharon. Reaguje na vědomostní soutěž pro celebrity

NEWS
Uložit Uložené

Greta je známá svým vynalézavým způsobem, jak reagovat v situacích, kdy by možná jiní řekli to, čeho by později litovali.

Greta Thunberg si před několika hodinami změnila jméno na Twitteru – své civilní vyměnila za „Sharon“, má to však logické a vtipné vysvětlení, o kterém informuje BBC.

Od pátku 17letá Švédka tímto způsobem reaguje na britskou vědomostně-zábavnou show Celebrity Mastermind, kde herečka Amanda Henderson dostala otázku o Gretě. Namísto správné odpovědi z ní však bez většího rozmýšlení vyletělo „Sharon“ a celý svět tak má postaráno o nové meme.

Greta Thunberg si zmenila meno na Twitteri, volá sa Sharon. Reaguje na vedomostnú show pre celebrity
Greta Thunberg si zmenila meno na Twitteri, volá sa Sharon. Reaguje na vedomostnú show pre celebrity

Mladá ekologická aktivistka je známá svými vtipnými a zároveň uváženými reakcemi. Místo toho, aby vypisovala Tweety, si jednoduše změnila křestní jméno, čímž na nevědomost herečky poukázala snad nejefektivněji. Podobný krok udělala například, když ji kritizoval Donald Trump a Vladimir Putin. Tehdy si jejich slova přepsala do popisu na sociální síti.

Doporučeno
Greta Thunberg vrací úder Putinovi, přes Twitter mu posílá rafinovaný vzkaz Greta Thunberg vrací úder Putinovi, přes Twitter mu posílá rafinovaný vzkaz 4. října 2019 11:58

Video, na kterém herečka nesprávně odpoví na jednoduchou otázku, nasbíralo za pár hodin už 5 milionů views pouze na hlavním kanálu, na který bylo umístěno. Zdá se, že Greta ještě bude muset na své popularitě zapracovat. Vypadá však, že to má v plánu a intenzivně bude o klimatické krizi mluvit i v roce 2020.

Doporučeno
REFRESHER+ s 50% novoroční slevou REFRESHER+ s 50% novoroční slevou 1. ledna 2020 5:43
Domů
Sdílet
Diskuse