Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. ledna 2020 12:40
Čas čtení 0:40
Vojtěch Vanda

Ca$hanova Bulhar už nechce nikdy do práce. S Radikalem si užívají noční Berlín

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Nový rok, nový banger.

„Kdybychom m*dali na kariéru jak Fenin, tak by byl rap v hajzlu," rapuje v novém bangeru „Severský vítr“ Radikal Chef, který navařil společnou věc s reprezentantem DVOJLITRBOYZZ Ca$hanovou Bulharem. Dva fanoušci dobrého evropského fotbalu si dali dostaveníčko v Berlíně, aby oblékli nový singl do nočního vizuálu.

Doporučeno
Bulhar neujde ani pět metrů a už ho zastavují fanoušci. S Pil Cm v nové skladbě Kariéra není doufají, že si aspoň koupili mixtape Bulhar neujde ani pět metrů a už ho zastavují fanoušci. S Pil Cm v nové skladbě Kariéra není doufají, že si aspoň koupili mixtape 20. září 2019 8:39

Podle Radikala je instrumentál k songu JET SKI od dua Jimmy Torrio & Bawer dražší než tvůj celý šatník, těžko potom soudit, kolik jej stálo celé video. To si vzal do parády Patrik Soldán a nutno podotknout, že moderní trippy feeling, který se mu povedlo vytvořit, není žádnou lacinou prací. Šéfkuchař Radikal zde také zmiňuje, kolik stojí jeho sloka, avšak jednodušší by mu bylo při zájmu nejspíš napsat, jelikož celkovou sumu šikovně vypípali. 

Bulhar je celkově ve formě a po vydání svého vánočního EP TIMBERLAKETRAPPED sekunduje Radikalovi obvyklou flow s plzní v ruce a dresem AC Milan na sobě. Vstup tedy do nového týdne správně, koukni na video, a když budeš v tom, může zkontrolovat i nový projekt Bulhara, na němž dokonce hostuje legendární Sámer Issa

Domů
Sdílet
Diskuse