Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. ledna 2020 19:15
Čas čtení 0:28
Antonín Havlík

Tvoje boo není Kylie a ty nejsi Travis, spíš seš Amco a NotSoFunnyAny, provokuje Robin Zoot. Na singl pozval i Karla a Nik Tenda

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Poslouchej nový singl od Zoota, kde zaznívá i Karlo a Nik Tendo.

Robin Zoot je tu s očekávaným singlem s názvem TOJO TOJO, na který si přizval i své dva kolegy z labelu Milion Plus, kterými není nikdo jiný než Nik Tendo a Karlo. Beat k této skladbě zkomponoval další člen jejich milionového týmu Konex.

V novém tracku se raper mimo jiné pustil do jiných českých influencerů„Tvoje boo není Kylie Jenner a ty nejsi Travis, spíš seš Amco a NotSoFunnyAny,“ rapuje Robin Zoot. Leak tohoto tracku sdílel na svém Instagramu @robinzootplus už v neděli večer.

Doporučeno
Nik Tendovi volá Emma Smetana. Vychutnej si klip plný ženských zadků s Logicem a Zootem Nik Tendovi volá Emma Smetana. Vychutnej si klip plný ženských zadků s Logicem a Zootem 9. září 2018 20:43

Cover art vytvořil DJ Rusty, cover foto pak Viet Van, který si vzal na starost i celý videoklip. Skladbu si můžeš od úterý 14. ledna samozřejmě pustit i na streamovacích službách Apple Music, Spotify nebo Deezer.

Domů
Sdílet
Diskuse