Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. ledna 2020 9:55
Čas čtení 0:38
Vl Mi

Fence se narodil světle zelený německý ovčák. Pojmenovali ho Hulk

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Důvodem je i to, že když přišlo štěňátko na svět, bylo „naštvané“.

V Severní Karolíně byli překvapeni, když spatřili jedno z 8 štěňátek, která právě přišla na svět. Fena bílého německého ovčáka Gypsy (původní zdroj uvádí německého ovčáka, psík je pravděpodobně kříženec, pozn. red.) porodila 10. ledna zeleného pejska, pojmenovali ho Hulk. Ne však jen pro jeho barvu, ale i proto, že byl ze začátku „naštvaný“.

Čtvrté štěňátko, které Gypsy porodila, způsobilo mírný rozruch. „Uvědomila jsem si, že štěně se hýbe a je limetkově zelené,“ řekla Shana Stamey pro WLOS.

Mezi své sourozence tedy tak snadno nezapadne. Podle veterinářky Suzanne Cianciulli je barva zvířete raritní. „Když jsou ještě nenarozená, skvrny na jejich těle obvykle způsobuje mekonium,“ říká. Dalším důvodem může být žlučový pigment biliverdín nacházející se v placentě.

„Věděla jsem, že to nemůže být nic hrozného. Musela jsem se však zeptat a ujistit se,“ říká Stamey. Pejsek by měl postupně ztratit neobvyklou barvu koupáním a mytím. Trvat by to mělo pár týdnů.

Štěňata by chtěla rodina postupně rozdat do milujících rodin, až budou dostatečně stará.

Doporučeno
Parta českých studentů se před lety vydala do Albánie. Už se nikdy nevrátili, zřejmě se stali oběťmi obchodu s orgány Parta českých studentů se před lety vydala do Albánie. Už se nikdy nevrátili, zřejmě se stali oběťmi obchodu s orgány 9. ledna 2020 15:34
Domů
Sdílet
Diskuse