Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. ledna 2020 11:16
Čas čtení 0:43
Ondřej Jarůšek

Policie vypátrala ztracenou 11letou dívku a 9letého chlapce, jsou v pořádku (Aktualizováno)

NEWS
Uložit Uložené

Policie hledá dvě děti.

Policie od včerejšího dne pátrá po jedenáctileté Elišce Primasové z Mostecka a devítiletém Kristiánovi Gabrielovi Punčochářovi z okresu Cheb. Dívka má středně dlouhé hnědé vlasy a hnědé oči. Chlapec má modré oči, krátké špinavé blond vlasy, štíhlou vysokou postavu a měří zhruba 130 až 135 centimetrů.

Malý Kristián odešel kolem 16:00 od své babičky v Mariánských Lázních, domů však už nepřišel. „Na sobě měl mít modré elastické džíny, šedobílou pletenou epici, černou zimní bundu s nápisem a s kapucí, šedočerné kotníkové boty na suchý zip, bledě modrou mikinu s nezjištěným nápisem a černé triko s krátkým rukávem,“ píše na webu policie.

Policie vyhlásila pátrání po jedenáctileté dívce devítiletém chlapci
Zdroj: Policie ČR

11letá Eliška odešla v pátek z domu na Litvínovsku kolem 13:30, mobilní telefon nechala doma. Rodičům řekla, že jde ven. Dříve ale pohřešována nebyla. „Dívka měla v době odchodu na sobě černou bundu zn. SAM tříčtvrteční délky, elastické kalhoty bíločerné barvy, černobílé boty se žlutým nápisem zn. Reebok,“ píší policisté.

S informacemi ohledně nezvěstných dětí mohou lidé volat na linku 158 nebo přijít na jakoukoliv policejní služebnu.

AKTUALIZOVÁNO (12:20): Dívka již byla nalezena, pátrání po chlapci pokračuje.

 

AKTUALIZOVÁNO (17:30): Policie oznámila, že již našla i ztraceného chlapce, obě děti jsou v pořádku.

Domů
Sdílet
Diskuse