Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. ledna 2020 9:22
Čas čtení 0:54
Tímea Krauszová

Další italská vesnička nabízí domy za 25 korun, tentokrát jsou podmínky mnohem jednodušší

NEWS
Uložit Uložené

Můžeš si koupit i více domků vedle sebe a nehrozí ti ani problémy ze strany bývalých majitelů.

Vesnička na jihu Itálie se snaží přežít, po velké migrační vlně zůstaly domky v centru opuštěné. Starosta doufá, že symbolická cena 1 € za dům by mohla motivovat lidi, aby se do Bisaccia nastěhovali, píše CNN.

Doporučeno
Italská vesnička ti zaplatí 230 tisíc korun, pokud se do ní přestěhuješ. Na úpatí Alp najdeš malebný ráj na Zemi Italská vesnička ti zaplatí 230 tisíc korun, pokud se do ní přestěhuješ. Na úpatí Alp najdeš malebný ráj na Zemi 3. února 2019 12:38

Na prodej je 90 nemovitostí, můžeš si koupit více než jednu

Bisaccia se přidala k dalším městečkům po celé zemi, které čelí hrozbě, že budou zcela opuštěné. Na prodej je až 90 nemovitostí, přičemž podmínky jsou mnohem jednodušší než u ostatních nabídek.

Všechny domy vlastní vedení obce, což znamená, že ti nehrozí nepříjemnosti s předchozími majiteli. Poskytuje to jakousi garanci toho, že si svůj nový domeček budeš moci opravdu užívat. Kromě toho, při prodeji se nezavazuješ ke konkrétnímu datu, do kterého musíš rekonstrukci stihnout. Nemusíš se zavázat ani sumou peněz, které do domu investuješ, na rozdíl od jiných podobných nabídek v Itálii.

Doporučeno
Proč pořád někdo nahlašuje bombu na VŠE? Vyučující musí zkoušky přesouvat do parků, kaváren i KFC, viník je stále neznámý Proč pořád někdo nahlašuje bombu na VŠE? Vyučující musí zkoušky přesouvat do parků, kaváren i KFC, viník je stále neznámý 18. ledna 2020 15:18

Domy na prodej se nacházejí v nejstarší části vesnice a jsou postaveny velmi blízko sebe. Některé z nich mají dokonce i společný vchod a poskytují tak prostor spíše komunitám než jednotlivcům. Proto v obci doufají, že si je koupí kamarádi, rodiny či investoři, můžeš si klidně koupit více než jeden

Idylická Bisaccia je malebnou vesničkou v hornaté oblasti Kampánie na jihu Itálie. Nad ní trůní zámeček Ducale a mezi její nejkrásnější památky patří katedrála a několik paláců v okolí. Podle zástupce starosty obce jsou lidé velmi milí a přátelští, zároveň i vášniví.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Borghi Italiani (@borghi.italiani) on

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by (@___restless) on

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by IgersAvellino (@igersavellino) on

Domů
Sdílet
Diskuse