Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. ledna 2020 23:06
Čas čtení 0:41
Viktor Kniš

Dělali to, i když z toho neměli zisk. Před pocity neuniká ani Kontrafakt

HUDBA
Uložit Uložené

Kontrafakt představuje další videoklip k albu Real Newz.

Kontrafakt stále udržuje všechny skladby z alba Real Newz na vrchních příčkách v žebříčcích streamovacích služeb, a stále pracuje na tom, aby se to ještě nějaký čas nezměnilo. Dnes jsme se dočkali spontánního vydání klipu ke tracku Pocity, o který se postaral Tibor Kuna. Atmosférické záběry pocházejí z Chorvatska a vizuál svou účastí obohatila i hostující Sima.

Minimalistický klip za pár dní vystřídá nálož v podobě spolupráce s Gogem jako režisérem, který s velkým štábem spolupracoval na vizuálu k věci Instagram. Pár záběrů se dá najít na sociálních sítích.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Daniel Štrauch (@gogomantv),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa JUDr. Michal Straka (@egoemo),

Legendární trojici z Piešťan čeká i obrovské turné, kterým budou cílit zejména na velké prostory. Nepůjde o klasické shows založené výhradně na hudebním vystoupení, Kontrafakt chce ve spolupráci s Evency a Rolandem Wranikem posunout hranici, kterou Rytmus definoval nedávným koncertem se symfonickým orchestrem.  Přidáváme bratislavský a pražský křest, které budou v březnu.

Doporučeno
Kontrafakt: Fejkových zpráv je hodně, proto máme na coveru děti, ty jsou nejupřímnější (Rozhovor) Kontrafakt: Fejkových zpráv je hodně, proto máme na coveru děti, ty jsou nejupřímnější (Rozhovor) 1. prosince 2019 9:55
Domů
Sdílet
Diskuse