Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. ledna 2020 14:28
Čas čtení 1:16
Vojtěch Vanda

50 Cent získal hvězdu na hollywoodském chodníku slávy, pogratuloval mu i Eminem

HUDBA EMINEM
Uložit Uložené

Fifty si tak může zapsat další zářez do historie.

Curtis „50 Cent“ Jackson. Toto jméno je od čtvrtka součástí jedné z hvězd na hollywoodském chodníku slávy na Hollywood Boulevard a Vine Street v Los Angeles. Ocenění získal čtyřiačtyřicetiletý raper a podnikatel hlavně za svůj přínos v oblasti hudby, filmu a televize. O dění na místě informovalo iHeartRadio 92.3.

Doporučeno
50 Cent dostane hvězdu na Hollywoodském chodníku slávy 50 Cent dostane hvězdu na Hollywoodském chodníku slávy 21. června 2019 11:23

O tom, že 50 Cent hvězdu dostane, už jsme tě informovali minulý rok v článku. K velké události si umělec připravil i děkovnou řeč. Vyjádřil vděk hlavně parťákům a členům Aftermath Entertainment Eminemovi a Dr. Dre, kteří ho přišli na předávání cen podpořit. 

Nejprve si zavtipkoval. „Připravil jsem si děkovnou řeč, ale něco se s ní stalo. Stránky jsou prázdné,“ legračně se uvedl, načež zvážněl. „Nemyslím si, že by se má kariéra vyvíjela takovýmto způsobem, kdyby nebylo podpory ze jejich strany,“ zmínil se. „Dre byl mentorem pro všechny. Byl mentorem pro všechny, protože nás vždy dokázal navést na správnou cestu, aniž bychom si to vůbec uvědomili.“

Následně s děkovnou řečí vystoupil i Eminem, který sklízel ze všech stran nejen pozornost, ale i potlesky. Přišel s poměrně dojemnou myšlenkou. „(50 Cent) je umělcem, bavičem, hercem, režisérem, producentem, umí žonglovat, je skvělý ve Scrabble. Dovede prakticky cokoliv. A také mi dost pomohl v mém těžkém životním období a vždy jsem se na něj mohl obrátit," objasnil jejich vztah.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

TYCOON weekend in Dallas May 7 to May 10 it’s #lecheminduroi #bransoncognac

Příspěvek sdílený 50 Cent (@50cent),

Jackson si ale neodpustil i malé rýpnutí na Instagramu, které se týkalo amerického prezidenta„Chtěl jsem mít hvězdu vedle Trumpa. Protože až ji někdo poničí, tak ta moje bude taky v kurzu,“  osvětlil své plány.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

my ⭐is in front of the burger joint, i wanted it to be by Trumps so i could get coverage when his gets vandalized. #starzgettheapp #abcforlife Feb11

Příspěvek sdílený 50 Cent (@50cent),

Domů
Sdílet
Diskuse