Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. února 2020 20:12
Čas čtení 0:55
Antonín Havlík

Žabák má ganju, Karlo má brick a sleduj, jak září Yzomandiasův drip. V novém videoklipu po Yzově nemoci

HUDBA ČESKÝ RAP RAP
Uložit Uložené

Pouštěj další videoklip na skladbu z alba Dobrá Duše, Srdce ze Zlata.

Hlavní tvář labelu Milion Plus Yzomandias s Żabsonem a Karlem v novém videoklipu k temné skladbě Půlnoc. Ta vyšla na albu Dobrá Duše, Srdce ze Zlata, které bylo nominováno v letošním ročníku cen Anděl v kategorii Rap. Skladbu produkoval Hubi a vydání tohoto videoklipu přišlo po Yzově dvouměsíční zdravotní odmlce.

O své nutné pauze rozepsal na svém Instagramu. „Poslední dva měsíce jsem byl nemocnej a nemohl absolutně nic dělat, jakž takž jsem odehrál shows, který jsme měli nabookovaný, na poslední v Trnavě už jsem po pár minutách skoro nemohl dejchat,“ svěřil se se svými komplikacemi.

Doporučeno
Yzomandias na featu s italskými rapery a Nik Tendem vzkazuje, že by ses mohl utopit v tom, co na sobě má Yzomandias na featu s italskými rapery a Nik Tendem vzkazuje, že by ses mohl utopit v tom, co na sobě má 5. prosince 2019 20:25

„Začlo to tak, že jsem chytil streptokoka na konci listopadu, kterej se mi po vrátil, (...) jelikož jsem nevydržel bejt chvíli v klidu a doléčit se. Samozřejmě musim mít vždycky něco speciálního, takže se mi z toho jak jsem byl v h**nech spustilo ještě astma a alergie,“ pokračoval.

„Dva měsíce v pr**li, chtěl jsem točit klipy k albu, a makat na věcech týkajících se hudby, nemohl jsem nic, byl jsem v total depresi, frustrovanej a ležel doma, nejhorší dva měsíce za posledních x let,“ vzkázal fanouškům a dodal, že po dvou měsících je naštěstí už snad kompletně vyléčený a vrací se zpět k tomu, co miluje – hudbě. 

Zároveň nalákal na svou koncertní šňůru Double Trouble Tour s Nik Tendem, která začíná 6. března v klubu Sasazu a přes různé zastávky bude pokračovat až do konce května.

Domů
Sdílet
Diskuse