Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. prosince 2019 20:25
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Yzomandias na featu s italskými rapery a Nik Tendem vzkazuje, že by ses mohl utopit v tom, co na sobě má

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

A do vydání alba zbývají už jen hodiny.

Do vydání Yzomandiasova alba Dobrá Duše & Srdce ze Zlata zbývá už jen pár hodin a hlava labelu Milion Plus zkracuje věrným fanouškům čekání novinkou v podobě klipu. Na featu k tracku Drip se krom Nik Tenda objevují Wayne SantanaTony Effe z italského trapového uskupení Dark Polo Gang. S ním už jednou Yzo spolupracoval, a to na hitu WWW, k němuž dělal beat Sick Luke, dvorní producent italského uskupení.  

„Milion se, milion tam. Mohl by ses utopit v tom, co na sobě mám,“ opakuje Yzomandias a umně flowuje barevným klipem, kterým jen dokazuje, že je na cestě být „celosvětověj“, jak dříve proklamoval. Své o tom vypovídá i složení hostů na jeho nové desce, kteří jsou ze všech koutů Evropy – Dimzy z Británie, Eight O z Německa a Žabson z Polska. Album spatří světlo světa ve čtvrtek o půlnoci.

Doporučeno
Yzomandias v novém videoklipu necejtí nic a oznamuje detaily nového alba. Jak se bude jmenovat a kdy vyjde? Yzomandias v novém videoklipu necejtí nic a oznamuje detaily nového alba. Jak se bude jmenovat a kdy vyjde? 20. listopadu 2019 19:16
Domů
Sdílet
Diskuse