Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. února 2020 22:47
Čas čtení 0:47
Ondřej Jarůšek

Další český bojovník v UFC: David Dvořák má jít do boje na turnaji v Brazílii

SPORT UFC
Uložit Uložené

Zástupce All Sports Academy David Dvořák podle dosud nepotvrzených informací přestoupil do nejslavnější MMA ligy světa.

Do nejslavnější MMA ligy světa UFC zřejmě míří další bojovník z České republiky. Je jím David Dvořák (17-3), zástupce královéhradeckého gymu All Sports Academy a týmový kolega hvězdného bojovníka Patrika Kincla. Prostřednictvím svého twitterového profilu o tom informoval nizozemský zpravodaj Marcel Dorff.

Nastoupit by měl 14. března (marec) na turnaji v Brazílii proti domácímu Bruno Silvovi. Brazilec se měl původně utkat s bojovníkem z Číny, ten však z důvodu zranění musel zápas odříct. Nahradí ho tak právě náš „Killa Khroust“.

Doporučeno
Makhmud Muradov: Dřív jsem přemýšlel, za co utratím 200 korun, dnes jdu a koupím si, co chci (Rozhovor) Makhmud Muradov: Dřív jsem přemýšlel, za co utratím 200 korun, dnes jdu a koupím si, co chci (Rozhovor) 17. prosince 2019 22:50

Ze strany samotné organizace zatím oficiální potvrzení nepřišlo a na webové stránce eventu není zápas ještě oznámen, mělo by se však jednat o otázku času. 

David se momentálně může pyšnit neuvěřitelnou šňůrou 13 výher v řadě, tu poslední si přispal loni v létě pod hlavičkou organizace Oktagon MMA. Budeme tedy doufat, že ohromná forma Davidovi vydrží a bude slavit další výhru.

Článek doplníme, jakmile bude zápas oficiálně potvrzen.

Domů
Sdílet
Diskuse