Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. února 2020 17:00
Čas čtení 0:31
Ondřej Jarůšek

Zmlátili ho ve vlaku. Ptali jsme se mladých Čechů a Češek na nejhorší rande a oslavy Valentýna (Anketa)

REFRESHER VALENTÝN
Uložit Uložené

Valentýn je tady, ne všichni se jej však chystají oslavit ve dvou. Co všechno jsem se v ulicích Prahy dozvěděli?

Valentýn je za dveřmi, a tak jsme se při této příležitosti vypravili do pražských ulic, abychom zjistili, jak budou mladí Češi a Češky tento svátek zamilovaných trávit. Mikrofonu se chopila naše moderátorka Petra, která vyzpovídala hned několik zadaných i nezadaných lidí, no odpovědi jako obvykle stály za to.

Na někoho čeká příjemný den ve dvou, jiní budou trávit čas s kamarády, ale někdo dá zase raději přednost fitku a Netflixu. Dozvíš se také to, jaký je z pohledu oslovených slečen a pánů nejlepší způsob, jak sbalit protějšek, a řeč v neposlední řadě přišla i na nejhorší rande.

Nepovedenou schůzku zažil pravděpodobně každý, jednomu z respondentů například dívka odešla z rande asi po 5 minutách, zatímco jedné slečně se partner tak opil, že usnul u stolu. Všechny do kapsy však pravděpodobně strčil mladík, který prozradil, že jej během schůzky napadli

Doporučeno
6 000 korun u kadeřníka? V ulicích Prahy jsme se ptali holek, kolik zaplatily za účes a jaký je nejvíc sexy (Anketa) 6 000 korun u kadeřníka? V ulicích Prahy jsme se ptali holek, kolik zaplatily za účes a jaký je nejvíc sexy (Anketa) 12. listopadu 2019 10:34
Domů
Sdílet
Diskuse