Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. února 2020 18:27
Čas čtení 0:49
Vojtěch Vanda

Opilý řidič havaroval v autě, tak přesedl do jeřábu a jel ho vyprostit

NEWS ČESKO
Uložit Uložené

Muž zřejmě nechtěl, aby za něj musel někdo řešit jeho problémy.

Pernou noc ze středy na čtvrtek měl za sebou řidič modrého osobního vozidla na Svitavsku. V Jaroměřicích se mu jej povedlo nabourat, proto se rozhodl, že jej vyprostí jeřábem. Situace by nebyla zas tak zvláštní, kdyby jezdec, po přivolání policejní hlídky, nenadýchal ke třem promile alkoholu v krvi. O incidentu informovala Policie ČR.

Doporučeno
Stařík v pyžamu rozbíjel v Brně auta kladivem. Tvrdil, že má psychickou poruchu Stařík v pyžamu rozbíjel v Brně auta kladivem. Tvrdil, že má psychickou poruchu 19. února 2020 15:21

Ve středu 19. února k půlnoci dostala krizová linka telefonát od svědka automobilové nehody v Jaroměřicích na Svitavsku. Svědek policistům oznámil, že se mu chování muže, který z havarovaného vozidla vystoupil, zdálo divné, a že odešel k opodál zaparkovanému jeřábu a chce jej nejspíš vyprostit. Nicméně, když si všiml, že se kolem objevilo více svědků, zajel s jeřábem zpátky na parkoviště.

Domů
Sdílet
Diskuse