Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. března 2020 13:17
Čas čtení 1:26
Vojtěch Vanda

Český hokejista poslal mladou finskou hvězdu k ledu. Protivníkovi uletěla helma a tekla mu krev z hlavy

SPORT
Uložit Uložené

Za tvrdý zákrok dostal Čech trest do konce zápasu.

Velice nešťastně dopadlo sobotní střetnutí českého hokejového obránce Davida Němečka s mladou finskou hvězdou Ottou Kivenmäkim. V desáté minutě druhé třetiny se Němeček zachoval jako čistokrevný obránce a najel do útočícího Kivenmäkiho, ten jej ale nezaregistroval, při střetu mu odletěla helma a skončil na ledě se zraněním na hlavě, z něhož mu tekla krev. O incidentu informovalo tn.cz.

Doporučeno
Koronavirus v Česku. Potvrzeny další případy nákazy Koronavirus v Česku. Potvrzeny další případy nákazy 4. března 2020 9:14

Incident se přihodil v zápase první finské ligy mezi hostujícím Lukko Rauma, za nějž hraje český obránce, a domácím Ässät Pori. Zápas do desáté minuty druhé třetiny probíhal pro Lukko poměrně klidně, hostující tým vedl 1:0, což chtěli domácí zvrátit. Do útoku se proto řítil devatenáctiletý talent domácích Otto Kivenmäki, kterého po očku sleduje i zámořský Detroit Red Wings, jenž jej v před dvěma lety draftoval.

Zpět
Sdílet
Diskuse