Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
5. března 2020 18:03
Čas čtení 0:36
Antonín Havlík

Milion Plus vyzývá, aby se fanoušci na jejich tour naučili novou skladbu Pr*** jsem tvou hoe

HUDBA ČESKÝ RAP MILION PLUS
Uložit Uložené

Že by ochutnávka z nového projektu?

Double Trouble Tour v hlavním složení Yzomandias a Nik Tendo se blíží. Dva nejvýraznější členové labelu Milion Plus chystají hned dvacítku zastávek, přičemž hned první proběhne v pátek 6. 3. 2020 v pražském klubu SaSaZu. 

V té souvislosti Yzomandias na svém Instagramu zveřejnil video, kde s Nikem, Konexem a dalšími členy rapují část skladby, ke které dal popisek „PRCVL SEM TVOU HOE“ a přesně tohle také zaznívá refrénem. Vyzývají všechny fanoušky, aby se to v rámci nadcházející tour naučili, protože se chystají píseň odehrát živě.

Doporučeno
Yzomandias, James Cole, Sensey a další. Jaké české rapové projekty přinese rok 2020? Yzomandias, James Cole, Sensey a další. Jaké české rapové projekty přinese rok 2020? 16. února 2020 16:24

Nabízí se úvaha, jestli to není kromě chytlavého lákadla na tour také ochutnávka z nějakého nového projektu, na kterém členové nejproduktivnějšího rapového labelu v Česku pravděpodobně pracují. Informace o svých nadcházejících albech a mixtapech ale neuveřejňují dopředu a proto se mezi fanoušky zatím šíří jen spekulace.

Tak či tak půjde v klubu jistě o velmi svěží věc, která publikum rozhicuje, nastolí skvělou atmosféru a ještě víc propojí interprety se svými fanoušky.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Yzomandias (@yzomandias),

Domů
Sdílet
Diskuse